

AGENDA

Let's get talking adult autism and ADHD services York and North Yorkshire Thursday 14 December 2023, 6pm - 8pm Virtual Meeting via MS Teams

Chair – Lee Adams, Chair Healthwatch North Yorkshire

Time	Item	Speaker
6pm – 6.05pm	Welcome and introduction	Chair
5 min	Purpose of the event	
	Housekeeping and ground rules	
	Please mute your microphone when you're not talking – to	
	prevent echo noise from conflicting microphones.	
	Please do not interrupt speakers - We will keep pausing	
	throughout, to give everyone the opportunity to ask questions.	
	Be a good listener and active participant - Be courteous and listen	
	when others are speaking, but also be sure to be an active	
	participant.	
	Please put your questions in the "Chat" function at any time – This	
	will be monitored throughout the event.	
6.05pm -6.15pm	Welcome from Humber and North Yorkshire Integrated Care Board	Sarah
10 min	Why we are here and where we want to get to	Coltman- Lovell
	,	Lovell
6.15pm - 6.25pm	The Referral Pathway and neuro diverse reports	Dr Peter
10 min	Explain the referral pathway	Billingsley
	Neurodiverse report and how this can help	
6 25 nm - 7 nm	· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	All
6.25pm – 7pm 35 min	Break out session - group facilitation - time to reflect on what you have	All
33 111111	heard	
	Each group to have 35 minutes to reflect on what they have heard	
7pm – 7.15pm	Feedback to main group	All
15 min	Facilitator to highlight two key discussion points	
7.15pm -7.55pm	Question and answer session	All
40 min		
7.55pm	Closing summary from Humber and North Yorkshire Integrated Care Board	Michelle
	The way forward	Carrington
	Focus groups	
	Closing remarks from Chair	Chair
8pm	Meeting closed	Chair
	Thank you for attending	